Info en tarieven

Bruidsfotografie

Jullie gaan trouwen! De voorbereidingen kunnen beginnen! En daar hoort ook het zoeken naar een trouwfotograaf bij waar jullie je prettig bij voelen.
Mijn stijl van fotograferen is puur, echt, journalistiek, creatief en met gevoel voor detail.. Ik vind dat de bruidsreportage jullie verhaal moeten vertellen en dat iedere keer wanneer je de foto’s weer bekijkt je weer terug bent bij die mooie dag!

Mail, bel of stuur me een appje of ik nog beschikbaar ben op jullie datum.

Onderstaande prijzen zijn voorbeelden. Meer of minder uren? Geen album of juist groter, luxer album, meer of minder pagina’s? Alles kan! Een offerte op maat is altijd mogelijk.
Bij het kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en vertel ik de mogelijkheden.

De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten.

Brons

595
00
 • 4 uur fotografie
 • Uitgebreid kennismakings-en adviesgesprek
 • Minimaal 120 zorgvuldig nabewerkte bestanden in HR
 • Sneak preview binnen 2 dagen
 • Minialbum 20 x 20 linnen omslag
 • Luxe USB-stick

Goud

1150
00
 • 8 uur fotografie
 • Uitgebreid kennismakings-en adviesgesprek
 • Minimaal 240 zorgvuldig nabewerkte bestanden in HR
 • Sneak preview binnen 2 dagen
 • Professioneel linnen trouwalbum 30 x 30 inclusief bewaarbox
 • Luxe USB-stick
Meest gekozen

Zilver

1050
00
 • 6 uur fotografie
 • Uitgebreid kennismakings-en adviesgesprek
 • Minimaal 180 zorgvuldig nabewerkte bestanden in HR
 • Sneak preview binnen 2 dagen
 • Professioneel linnen trouwalbum 30 x 30 inclusief bewaarbox
 • Luxe USB-stick
5/5
Maarten Schreef:
"Hoe leuk is het om je geweldige trouwdag zo mooi te hebben vastgelegd op foto! We hebben vorige week alle foto's ontvangen en hebben echt na kunnen genieten van de mooie dag. Barbara heeft alle bijzondere momenten echt goed weten vast te leggen en daarbij niet alleen gelet op ons, maar alle momenten die dag. Barbara doet dit alles zonder opvallend aanwezig te zijn op de dag zelf. Gewoon puur, van de momenten zelf. En daar houden wij van! Communicatie voor en na de bruiloft was ook prima."
5/5
Catharina Schreef:
"Wat een prachtige foto's Helemaal ontroerd met het mooie resultaat . Ik dacht ik ben vast bevooroordeeld maar vrienden en familie reageerden allemaal hetzelfde ....Nog nooit hadden zij zo'n mooie trouw reportage gezien !!! Super Bedankt Barbara !!!!"

Personal Branding Fotografie

Zichtbaar worden bij je ideale klant, dat is precies waar ik jou mee help met een personal branding fotoshoot: een fotoshoot die helemaal gericht is op wie jij bent, hoe jouw bedrijf is, wat je wilt uitstralen en hoe je daarmee je ideale klant bereikt.

Uitgebreide fotoshoot – helemaal op maat gemaakt

Een personal branding fotoshoot is een uitgebreide fotoshoot (vanaf 1 ½ uur) op 1 (of meerdere) locaties die passen bij je bedrijf. Alle aspecten worden precies afgestemd op jouw bedrijf. Daardoor krijg je foto’s die je makkelijk kan inzetten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan (portret)foto’s, foto’s van je werk en sfeerfoto’s die uitstralen wie je bent, wat je passies zijn en wat je doet.

Wat krijg je en wat gaan we doen?

 • Helder krijgen wat je op de foto wilt en op welke manier. Hier komen wij achter door een uitgebreide intake.
 • Helpen met de voorbereiding. Welke kleding kies je, welke locatie en welke accessoires?
 • Een ontspannen fotoshoot van 1 ½ uur
 • Jou blij maken met een snelle levering van minimaal 10 geoptimaliseerde foto’s in hoge resolutie waar jij blij van wordt.

Natuurlijk kan een fotosessie spannend zijn. Zeker de eerste keer wanneer je door mij wordt gefotografeerd of als je zelf nog nooit zo op de foto geweest bent. Ik stel je op je gemak en zorg ervoor dat je tijdens de fotosessie nergens aan hoeft te denken.
Ben je enthousiast geworden of heb je vragen? Mail, bel of stuur me een appje!

Familie fotoshoot

Een populair cadeau voor pappa, mamma of opa en oma. Want waar maak je ze nou blijer mee dan met vrolijke pure foto’s van hun allerliefsten?

De familie of gezins fotoshoot is op een locatie naar keuze. Ik heb veel ervaring en weet veel prachtige locaties in de prachtige natuur op de Utrechtse Heuvelrug en kan jullie hierin adviseren. Mijn stijl is ongedwongen, puur en echt. We maken familie foto’s in verschillende opstellingen en in verschillende settings in de natuur.

De fotoshoot zelf duurt ongeveer 30 a 45 min. Dit is afhankelijk van de grootte van de groep. De selectie van minimaal 10 geoptimaliseerde hoge resolutie foto’s krijgen jullie digitaal toegestuurd. Bij regen mag de fotoshoot kosteloos verzet worden.

Wil jij ook zo’n leuke familieshoot? Of wil je meer informatie? Mail, bel of stuur me een appje.

Zijn jullie met een grotere groep? Geen probleem! Dan kost het € 10.00 per persoon extra. Prijs is inclusief BTW en reiskosten tot 15 km vanaf Maarn. Daarbuiten € 0.35ct/km

Potret / fotoshoot van 1 persoon

De fotoshoot vind plaats op een locatie naar keuze. De fotoshoot duurt ongeveer 30 – 45 minuten. Mocht het regenen dan mag de afspraak kosteloos verzet worden. De selectie van minimaal 12 geoptimaliseerde en hoge resolutie bestanden worden digitaal opgestuurd.

Bedrijfsfotografie

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf! En foto’s zijn daarbij ontzettend belangrijk en zetten de sfeer neer. Sterke beelden communiceren veel effectiever dan woorden. Ik kan de juiste sfeer van uw bedrijf neer zetten! Of het nu gaat om portretfoto’s, of de complete huisstijl van uw bedrijf in een bedrijfsreportage.

Alle beelden worden zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie geleverd. En zijn vrij van beeldrecht.

De prijs is exclusief 21 % BTW en exclusief reiskosten van 0,35 ct/km. Bij reistijden langer dan 1 uur wordt een reistijdvergoeding doorberekent.
Natuurlijk kan ik ook een offerte op maat voor u maken. Mail, bel of stuur me een appje voor de mogelijkheden.

Scroll naar top