Over Barbara

Barbara Vreekamp.nl | Bruidsreportages en portretten

Barbara Vreekamp

Mijn eerste vakantiebaantje was als fotograaf in Dierenpark Amersfoort. Ik mocht daar de bezoekers fotograferen. Ik heb daar zoveel geleerd! Daar begon de passie voor de fotografie. Al gauw werd ik via via gevraagd om een bruiloft te fotograferen. En na een paar jaar heb ik de stap gezet naar zelfstandig fotograaf.

Ruim 20 jaar ben ik nu fotograaf. Met specialisatie Bruidsfotografie, bedrijfsfotografie en groepsfoto’s en portretten. Al meer dan 200 bruiloften heb ik mogen fotograferen en vele families en bedrijven.

Mensen voelen zich op hun gemak bij mij. Ik fotografeer graag in en ongedwongen en ontspannen sfeer en dat komt altijd weer tot uiting in het beeld. Mijn stijl van fotograferen is journalistiek, creatief en kleurrijk met oog voor detail. Mijn foto’s zijn puur en echt.

Spreekt mijn stijl jou aan Mail of bel me dan spreken we elkaar snel!

5/5
Corien Schreef:
"Barbara heeft een mooie reportage op onze trouwdag gemaakt. Ze ging heel ontspannen te werk en liet ons "ons zelf" zijn. Nadien heeft ze binnen een aantal weken een prachtig album gemaakt, wat we met trots aan onze familie en vrienden laten zien"
5/5
Joop Schreef:
"We zijn in juni van dit jaar getrouwd in Amerongen en hebben Barbara gekozen om onze dag vast te leggen. Je voelt je gelijk op je gemak bij haar en alles gaat heel ontspannen. En we zijn heel blij met het album ! Bedankt Barbara"
Scroll naar top