Over Barbara

Barbara Vreekamp

Mensen voelen zich op hun gemak bij mij. Ik fotografeer graag in een ongedwongen en ontspannen sfeer en dat komt altijd weer tot uiting in het beeld. Mijn stijl van fotograferen is journalistiek, creatief en kleurrijk met oog voor detail. Mijn foto’s zijn puur en echt.

Ruim 20 jaar ben ik nu fotograaf. Met specialisatie trouwfotografie, bedrijfsfotografie en familie foto’s en portretten. Al meer dan 250 bruiloften heb ik mogen fotograferen en vele families en bedrijven.

Mijn eerste vakantiebaantje was als fotograaf in Dierenpark Amersfoort. Ik mocht daar de bezoekers fotograferen. Ik heb daar zoveel geleerd! Daar begon de passie voor fotografie. Vervolgens heb ik een opleiding in fotografie gevolgd en jaren gewerkt bij een fotozaak in Zeist. Al gauw werd ik via via gevraagd om mijn eerste bruiloft te fotograferen. En na een paar jaar heb ik de stap gezet naar zelfstandig fotograaf. Geen dag spijt gehad. Ik word er nog altijd heel blij van.

Spreekt mijn stijl jou aan Mail, app of bel me.

Profielfoto Barbara - Barbaravreekamp.nl
5/5
Corien Schreef:
"Barbara heeft een mooie reportage op onze trouwdag gemaakt. Ze ging heel ontspannen te werk en liet ons "ons zelf" zijn. Nadien heeft ze binnen een aantal weken een prachtig album gemaakt, wat we met trots aan onze familie en vrienden laten zien"
5/5
Joop Schreef:
"We zijn in juni van dit jaar getrouwd in Amerongen en hebben Barbara gekozen om onze dag vast te leggen. Je voelt je gelijk op je gemak bij haar en alles gaat heel ontspannen. En we zijn heel blij met het album ! Bedankt Barbara"
Scroll naar boven