Info en prijzen

Bruidsreportage

Een bruidsreportage boeken, hoe gaat dat?

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! De voorbereidingen kunnen beginnen. Ik heb veel ervaring en kan jullie uitgebreid adviseren en tips geven op het gebied van de fotografie.We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.  Zo wordt voor mij duidelijk wat jullie wensen en verwachtingen zijn en kan ik jullie ook de prachtige demo-albums laten zien ter inspiratie (Een bruidsreportage kan overigens ook zonder luxe trouwalbum geboekt worden. In dat geval krijgen jullie de zorgvuldig nabewerkte hoge resolutie foto’s op een USB-stick) vervolgens maak ik een offerte op maat en hou ik jullie trouwdatum twee weken in optie.

Wat kost een bruidsreportage met professioneel trouwalbum?

Onderstaande pakketten zijn voorbeelden en kunnen altijd uitgebreid worden met extra uren fotografie, grotere of luxere albums en meer spreads etc.

Bruidsreportage van 5 uur, inclusief minimaal 150 foto’s in hoge resolutie op USB-stick en professioneel trouwalbum 30 x 30  €  745.00

Bruidsreportage van 7 uur, inclusief minimaal 210 foto’s in hoge resolutie op USB-stick en professioneel trouwalbum 30 x 30  €  945.00

Bruidsreportage van 9 uur, inclusief minimaal 270 foto’s in hoge resolutie op USB-stick en professioneel trouwalbum 30 x 30  € 1150.00

Willen jullie graag een afspraak maken?  Mail of bel me. Tot snel!

Wat kost een bruidsreportage op een USB-stick ( dus zonder album)?

Bruidsreportage van 5 uur, inclusief minimaal 150 foto’s in hoge resolutie op USB-stick € 525.00

Bruidsreportage van 7 uur, inclusief minimaal 210 foto’s in hoge resolutie op USB-stick € 725.00

Bruidsreportage van 9 uur, inclusief minimaal 270 foto’s in hoge resolutie op USB-stick € 925.00

Willen jullie graag een afspraak maken?  Mail of bel me. Tot snel!

Hoeveel bestanden krijgen we en mogen we zelf de foto’s kiezen voor het album?

Ik maak tijdens de dag altijd een groot aantal foto’s. Veel van deze foto’s zijn echter dubbel, of iemand heeft z’n ogen dicht. Ik maak daarom altijd een selectie. Deze selectie van minimaal 150 bestanden bij een reportage van 5 uur, krijgen jullie allemaal, zorgvuldig nabewerkt en in hoge resolutie op een USB-stick. Ik lever geen RAW bestanden. Er is geen maximum aan het aantal bestanden. De foto’s voor het album mogen jullie desgewenst zelf selecteren. Maar de ervaring heeft geleerd dat de bruidsparen het liever door mij laten doen omdat ik daar veel ervaring mee heb. En jullie krijgen in ieder geval de digitale proeven van het album ter goedkeuring voordat het gemaakt wordt zodat ik zeker weet dat jullie heel blij gaan zijn met het album!Want het is een document voor altijd!

Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en demo-albums? Mail of bel me voor een afspraak! 

Fotoshoot Gezin & Kids

De fotoshoot is op een locatie naar keuze. Uiteraard kan ik jullie hierin adviseren. Op de locatie gaan we met z’n allen een stukje lopen zodat iedereen zich lekker kan ontspannen.Vooral met kinderen is het belangrijk dat ze heerlijk mogen rennen en uitwaaien want dat levert de mooiste plaatjes op. De shoot zelf duurt ca 45 minuten. Mocht het regenen dan kan de fotoshoot kosteloos verzet worden.De selectie van minimaal 12 geoptimaliseerde hoge resolutiefoto’s krijgen jullie digitaal toegestuurd.

Prijs fotoshoot Gezin & kids € 125.00.

Loveshoot | Zwangerschapshoot

We gaan naar een locatie naar keuze. Naar een plek die echt bij jullie past. Dan wandelen en kletsen we wat zodat we heel natuurlijke foto’s kunnen maken zoals jullie echt zijn. Dus niet geposeerd en ongemakkelijk! De fotoshoot duurt ongeveer 45 min. De selectie van minimaal 12 geoptimaliseerde hoge resolutiefoto’s krijgen jullie digitaal opgestuurd.

Prijs loveshoot|zwangerschapshoot € 125.00

Groepsfotoshoot

Het is een heel populair cadeau voor ouders en opa’s en oma’s: een foto waar eindelijk iedereen opstaat! We gaan naar een locatie naar keuze. Vaak is dat op een mooie plek in het bos of op een landgoed. Maar het kan natuurlijk ook tijdens het vieren van bijvoorbeeld het 50 jarige huwelijk op de feestlocatie. De shoot duurt ongeveer 30-45 min afhankelijk van de grootte van de groep.De selectie van minimaal 8 geoptimaliseerde hoge resolutiefoto’s krijgen jullie digitaal opgestuurd.

Prijs groeps-fotoshoot € 125.00 van één groep.

Indien jullie graag meerdere combinaties willen, zoals bijvoorbeeld alleen de kids of opa en oma met de kleinkinderen dan komt er € 15.00 per opstelling bij. En per extra opstelling krijgen jullie dan minimaal 2 geoptimaliseerde hoge resolutie foto’s.

De kleine lettertjes

Betaling van Gezin & Kids fotoshoot, zwangerschapsfotoshoot, loveshoots en groepsfoto’s op de dag van de fotoshoot graag contant te voldoen. Bij een bruidsreportage vraag ik een aanbetaling van 150 euro. Genoemde prijzen zijn inclusief BTW en excl. reiskosten. Reiskosten zijn 0.35ct/km.  Eventuele parkeerkosten worden doorberekend. Ik lever geen RAW bestanden. Op alle rechtsbetrekkingen zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing, welke op verzoek worden verstrekt.