• Personal Branding Fotografie Mindfulnesstrainer Majorie

    Personal Branding

    Personal Branding Fotografie Mindfulnesstrainer Majorie

    Majorie is wandelcoach en mindfulnesstrainer. Ze vertelde me dat ze voor haar nieuwe website echt goede foto’s van zichzelf nodig had. Met de juiste uitstraling voor de beste eerste indruk. Dus was het de hoogste tijd voor een Personal Branding Fotoshoot.
Majorie Schreef:
Dankjewel Barbara voor het meedenken en de fijne fotoshoot. Mede dankzij jouw rust en het vermogen om mensen voor de lens te laten ontspannen is het een geslaagde middag geweest.

Personal Branding Fotografie Mindfulnesstrainer Majorie

Majorie is wandelcoach en mindfulnesstrainer. Ze vertelde me dat ze voor haar nieuwe website echt goede foto’s van zichzelf nodig had. Met de juiste uitstraling voor de beste eerste indruk. Dus was het de hoogste tijd voor een Personal Branding Fotoshoot. Na een uitgebreid gesprek, wist ik precies wat ze wilde en kozen we de locaties en outfits uit.  En toen was het zover, Majorie vond het natuurlijk best spannend. Dat vind eigenlijk iedereen, die foto’s van zichzelf laat maken. Maar al gauw liet ze de spanning los en hebben we in ontspannen sfeer de shoot gemaakt. Eerst op de sfeervolle locatie waar de trainingen gegeven worden.

Neem direct contact op

En ontvang een vrijblijvende offerte of antwoord op elke vraag. 

Meer portfolio's

Scroll naar top