• Bruidsfotografie Residence Rhenen

    Bruidsfotografie Residence Rhenen

    Als je als bruidspaar allebei heel creatief bent en werkzaam als illustrator voor boardgames en videogames dan zie je dat ongetwijfeld terug in de details van je trouwdag! Marlies en Adriaan hadden de bruiloft, door Corona, moeten verzetten. Maar nu was het dan eindelijk écht zover!
Marlies "Wat een prachtige foto's! Ik ben er nog helemaal verbaasd van dat je werkelijk op meer plaatsen tegelijk lijkt te zijn geweest, en de mooiste momenten hebt weten vast te leggen. We hebben van meerdere gasten complimenten over je gehoord!"

Trouwen Residence Rhenen

’s Morgens vroeg in het gezellige appartement kleedde het bruidspaar zich allebei in een andere kamer om. En toen ging de schuifdeur open en zagen ze elkaar. Zo’n prachtig moment! Toen was het tijd voor de fotoshoot op het prachtige terrein van natuurgebied Kwintelooyen in Rhenen. De setting paste precies bij Marlies en Adriaan. Vervolgens gingen we naar het nabijgelegen en mooie Residence in Rhenen waar alle gasten hun stonden op te wachten. Het was stralend weer en gelukkig kon de ceremonie buiten plaatsvinden onder de bomen. Wat een prachtig plaatje. Daarna was het tijd voor taart en speeches!  

Neem direct contact op

En ontvang een vrijblijvende offerte of antwoord op elke vraag. 

Meer portfolio's

Scroll naar top