• Bruidsfotografie Bunschoten-Spakenburg

    Bruidsfotografie

    Bruidsfotografie Bunschoten-Spakenburg

    Jeroen haalde zijn Rian al vroeg op in een schattig vintage Volkswagenbusje.  We pruttelden op ons gemakje naar de Soesterduinen voor de fotoshoot, Rian liep lekker op blote voeten door het mulle zand. Het is altijd zo mooi daar. En nu helemaal met de prachtige wolkenluchten op de achtergrond. Met het zand nog in onze schoenen gingen we weer op weg naar de kerk in Bunschoten-Spakenburg voor de mooie ceremonie.Bij aankomst stonden familie en vrienden hun buiten op te wachten. De kerk was prachtig versierd en er werd prachtig gezongen door vrienden.
Bruidsfotografie Bunschoten Spakenburg. Jeroen haalde zijn Rian al vroeg op in een schattig vintage Volkswagenbusje.  We pruttelden op ons gemakje naar de Soesterduinen voor de fotoshoot, Rian liep lekker op blote voeten door het mulle zand. Het is altijd zo mooi daar. En nu helemaal met de prachtige wolkenluchten op de achtergrond. Met het zand nog in onze schoenen gingen we weer op weg naar de kerk in Bunschoten-Spakenburg voor de mooie ceremonie.Bij aankomst stonden familie en vrienden hun buiten op te wachten. De kerk was prachtig versierd en er werd prachtig gezongen door vrienden.

Bubbels en taart bij Kaap Flevo

Na de kerk gingen we naar Kaap Flevo in Zeewolde waar een echt strandsfeertje hangt. Zand, zon, water en heerlijke loungebanken. Het weer was precies goed genoeg om op het terras de bruidstaart aan te snijden en te proosten. En na de heerlijke BBQ werden Rian en Jeroen door een sloepje opgehaald ?   Veel geluk samen Rian en Jeroen

Neem direct contact op

En ontvang een vrijblijvende offerte of antwoord op elke vraag. 

Meer portfolio's

Scroll naar top